Reverse Engineering


3D design, CAD, inspeksjon og analyse

Den raskeste veien fra 3D-skanning til CAD-filer

Veien fra fysisk objekt til redigerbar parametrisk CAD-modell kan være utfordrende om ikke umulig for mange. APAXA har investert tungt i teknologien som trengs for å gjøre transformasjonene effektive og pålitelige.

Vi har god arbeidsflyt for å analysere og behandle 3D-skanningsdata for å reversere gjenstander og deler raskt, nøyaktig og pålitelig. Vi konverterer 3D-skanningsdata til funksjonsbaserte CAD-modeller av høy kvalitet med modelleringshistorikk som du kan bruke i din daglige designarbeidsflyt i Autodesk Inventor, SolidWorks®, Siemens NX™ og CREO®. Bransjestandardformater som Parasolid®, STP og IGS er også tilgjengelig for de fleste andre 3D-applikasjoner

Hva vi gjør

Våre prosesser involverer håndtering av massive mesh- og punktskydata, prosessering og raffinering og skape faste stoffer eller overflater i CAD. Vi sammenligner og validerer overflater, faste stoffer og skisser mot originale skannedata. Vi eksporterer endelige CAD-data til bransjens ledende CAD-systemer – ditt favoritt CAD-system inkludert!

Vi hjelper deg med å gjenskape kompleks geometri som ikke kan måles på annen måte. Du vil kunne lage produkter som ikke kan designes uten omvendt utvikling, lage tilpassede deler som krever perfekt passform og komponenter som integreres perfekt med eksisterende produkter.

Bruksområder

  • Fileksport av behandlede skannedata til opprinnelige Solidworks, Inventor og andre CAD-formater (inkl. historietre)
  • Lag målerapporter for kritiske designfeatures
  • Kvalitetskontroll
  • Sammenlignende måling for å se slitasje over tid
  • Forskjellen i faktisk produsert del sammenlignet med CAD-modellen

Kan vi hjelpe deg?

  • 3D design, modellering, tekniks tegning og analyse og kvalitetskontrollløsninger for å få kontroll over produktutvikling og produksjonsprosesser
  • Få meningsfull informasjon fra 3D-skannedata, inspisere og strukturere presentasjoner
  • Inspeksjonsrapporter