Velkommen til Stefan og Bjørn Tore!

gaute News

Vi er stolte over å kunne introdusere våre to nye medarbeidere, Stefan Klasson og Bjørn Tore Antonsen. Begge hadde sin første arbeidsdag hos oss mandag denne uken.

Stefan har de siste årene jobbet med teknisk tegning, programmering av CNC maskiner og maskinering for henholdsvis Kristiansands Skruefabrikk og Gyli Plast. Stefan går inn som 3D ingeniør i skanneavdelingen i APAXA.

Bjørn Tore har gjennom sine 17 års lange arbeidskarriere bakgrunn som produkt- og designingeniør fra Wellquip, TTS, Cameron Sense og MacGregor. Bjørn Tore`s solide og tverrfaglige erfaring vil styrke vår avdeling for prosjekt, produkt og ingeniørtjenester.

Vi er sikker på at begge vil være med å bidra positivt til å bygge APAXA videre herfra.

Velkommen til dere begge!